Selecteer pagina

X²O zet Solid Surface in de schijnwerpers

Ondanks dat steeds meer kleur gebruikt wordt voor badkamers, wil X²O juist het helderwit van Solid Surface onder de aandacht brengen. “Niet alleen omdat de kleur tijdloos is en overal bij past, maar ook om het materiaal buitengewoon duurzaam is en bestand is tegen vocht. Ideaal dus voor in de badkamer”, zo laat de leverancier weten.

Een product in solid surface bestaat tot in de kern uit hetzelfde egale en homogene materiaal. De optimale verhouding tussen hoogwaardige harsen en natuurlijke mineralen garandeert kwaliteit en is bovendien relatief milieuvriendelijk.

X²O heeft zojuist een nieuwe accessoireset gelanceerd om het materiaal extra onder de aandacht te brengen bij haar klanten. Daarnaast is er een uitgebreid assortiment badkamerproducten van Solid Surface verkrijgbaar via deze badkamerspecialist, waaronder een douchebak, baden, waskommen en zelfs douchwandpanelen. Dankzij de matte afwerking is het oppervlak anti-slip.

Win de nieuwe Balmani accessoireset van X²O!
Fijne accessoires voor in de badkamer. We zijn er allemaal gek op. Ze zorgen voor het beetje extra wellnessbeleving, zowel thuis als in je showroom. Badkamer & Design geeft graag de leukste prijzen weg. Schrijf je daarom nu in voor onze nieuwsbrief op www.badkamerendesign.nl en maak kans op deze luxe Balmani Spazio accessoireset ter waarde van 182 euro. Deze bestaat uit een cosmeticaschaal, tandenborstelhouder en een wattenpot die gemaakt zijn van helderwit solid surface.

Widgets

Hier komen widgets (ads, nieuwsbrief, doorbladerbaar blad etc)

Gerelateerd

Ontvang onze nieuwsbrieven