Selecteer pagina

Dekker Zevenhuizen: Maatwerk in de badkamer

Waarom kun je wel een maatwerkkeuken krijgen, maar zijn standaard meubels in de badkamerbranche nog gewoontegoed? Dekker Zevenhuizen heeft hiervoor een oplossing ontwikkeld; een nieuw merk genaamd Qisani dat op maat gemaakte badmeubels levert die zijn gemaakt van materialen die ook gebruikt worden voor keukenwerkbladen.

Inez van Dijke, marketingmanager van Dekker Zevenhuizen, legt uit waarom het concern deze stap naar maatwerk badkamermeubels maakt. “Voor ons is het een markt waarin we ons kunnen onderscheiden als het gaat om maatwerk wastafels in deze hoeveelheid modellen en materialen. Dat kan bijna niemand anders bieden. Daarbij leveren we ook bijpassende meubels en accessoires, zodat de klant die kiest voor gemak, alles in één keer bij ons kan bestellen.”

Dekker Zevenhuizen kan werkbladen en wasbakken voor badkamers uit één materiaal maken. Hierdoor krijgt het totaalontwerp een luxe en rustige uitstraling. De fabrikant biedt voor deze collectie hetzelfde assortiment materialen en kleuren aan die ook voor keukens gebruikt wordt.
Dit betekent dat de wasbakken verkrijgbaar zijn in veertig kleuren Evora Quartz en veertig kleuren Evora Ceramics. De laatste is een keramisch materiaal dat onder zeer hoge druk wordt geperst waardoor het keihard is. Een nadeel is dat het blad wel iets chipgevoeliger is aan de randen dan Evora Quartz. Beide materialen zijn compact, stootvast bij normaal gebruik, makkelijk schoon te maken en niet poreus.
Tot slot kan gekozen worden uit een selectie van twintig kleuren Corian. Dit materiaal kan tegen een stootje, maar als er toch krassen ontstaan, dan is het vaak mogelijk om ze weg te polijsten.

Modellen
Er zijn zes modellen voor de badkamer ontwikkeld. De Inclinata loopt van voor naar achteren naar beneden. Het water stroom daardoor naar de goot aan de achterkant. De afvoer is helemaal afgedekt in tegenstelling tot de afvoer van de Squadro. Dit model is ook strak, maar heeft een plug in dezelfde kleur als de kraan.
Bij het derde model, de Doppio, staat de kraan verlaagd aan de zijkant of achterkant van de wasbak. Dit model is alleen beschikbaar met één wasbak. Dat geldt ook voor de Discendente, een wasbak die afloopt naar de zijkant.
Tot slot is de Cubo een stoere bak. De hoge rand is een opvallend designelement. De afvoer is zichtbaar en afgewerkt met een plug in dezelfde kleur als de kraan. De Cubo is leverbaar met één wasbak.

Daarnaast kan de klant ook nog besluiten om de wastafel op een badkamermeubel te leggen of los aan de muur te hangen. Dekker Zevenhuizen maakt namelijk ook houten onderkasten en levert kommen die men daarop kan plaatsen.
Vervolgens is er nog veel mogelijk op het gebied van bijpassende kolomkasten, planchetten en spiegelkasten. De wastafels en de meubels zijn in de breedte op maat te maken in alle afmetingen tussen de 600 en 2400 millimeter.
Tot slot laat Dekker Zevenhuizen weten dat er een speciale serie accessoires verkrijgbaar is die het plaatje compleet maakt. De Qisani Flow serie biedt veel keuze: van doucheset en wastafelkranen tot handdoekhaken en –rekken. Deze producten zijn verkrijgbaar in vier kleuren: RVS, Zwart, Gun Metal, Copper en Gold.

Widgets

Hier komen widgets (ads, nieuwsbrief, doorbladerbaar blad etc)

Gerelateerd

Trendy terracotta in de badkamer

Trendy terracotta in de badkamer

Interieurtrends Terracotta is in 2021/2022 een absolute trendkleur. Dit najaar is deze interieurtrend nog sterker aanwezig dan anders. Of we nu rondliepen op de design week in Milaan of door het nieuws van accessoire- en meubelfabrikanten spitten: het terracotta is...

“Dit was de moeilijkste  opdracht die ik kon krijgen”

“Dit was de moeilijkste opdracht die ik kon krijgen”

Vijf vragen aan productontwerper Bertrand Lejoly De Belgische product designer Bertrand Lejoly ontwierp voor Duravit de nieuwe D-Neo-serie, bestaande uit keramiek, meubels, ligbaden en kranen. Een gemakkelijke opdracht was het niet, zo vertelt hij. “Een mooie...

Badmeesters: B-bis Architecten

Badmeesters: B-bis Architecten

Sommige interieurarchitecten en designers durven echt out of the box te denken. Ze komen met de meest waanzinnige badkamers. Creatief, ongeremd en met een geheel eigen stijl. In deze editie van out of the box B-bis Architecten uit Antwerpen. Mede-eigenaar Sebastiaan...

Ontvang onze nieuwsbrieven